De voordelen van een spa voor uw lichaam en geest

Hydrotherapie, aromatherapie, chromotherapie stress verlagend, zomaar een aantal kernwoorden m.b.t. de voordelen van een spa.

Wat doet hydrotherapie?

  • De spieren en gewrichten ontspannen door de gewichtloosheid die men in het water ervaart. De heilzaamheid van warm water en de diversiteit aan massage helpen de spieren en gewrichten te ontspannen. De druk op gewrichten neemt af vanwege de gewichtloosheid in water.

Wat doet aromatherapie?

  • Aromatherapie gaat uit van de geneeskrachtige eigenschappen van natuurlijke en etherische oliën uit bladeren, bloemen, vruchten en kruiden. De olie, die u wenst kan ook toegevoegd worden aan het water van uw spa. Verschillende geurlijnen zijn bij ons te koop.

Wat doet chromotherapie?

  • Deze therapie gaat uit van de effecten van verschillende kleuren. Doordat elke kleur een ander effect op het lichaam heeft, kan men met de juiste kleurkeuze nog beter tot rust komen. In onze spa modellen zijn hiervoor gekleurde ledlampen ingebouwd.

Betere bloedsomloop en stress verlagend

  • Er zijn verschillende therapieën mogelijk in een spa, maar zelfs een sessie in een spa zonder therapieën heeft al gezondheidsvoordelen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor zuurstof en voedingsstoffen makkelijker door het lichaam worden getransporteerd. Daarnaast werkt een sessie in een spa ook stress verlagend en ontspannend, wat voor een betere nachtrust kan zorgen.

Huidproblemen?

  • Wij bevelen Aquafinesse aan voor uw waterkwaliteit en uw huid.
    Heeft u last van eczeem, psoriasis of andere huidproblemen? Dan heeft Aquafinesse waterbehandeling op basis van dode zeezout.