Bellagio Luxury Wellness heeft meer dan 15 jaar ervaring in het produceren van Spa’s en zwemspa’s. Het design en product development team streeft ernaar, in nauwe samenwerking met Amerikaanse partners zoals Balboa, Gecko en Aristech, onze modellen te voorzien van de nieuwste materialen, kleuren en techniek, waardoor ons assortiment altijd up-to-date is. Elke Bellagio spa is ontworpen met als doel de beste massage-ervaring te bereiken. Betrouwbare componenten, veelzijdige en toch gerichte massagestralen, een innovatief waterzuiveringssysteem en de nieuwste elektronische regelsystemen zorgen voor een geweldige massage-ervaring

Bellagio beschikt over een grote opslagcapaciteit in Nederland van baden, waardoor wij uw spa of zwemspa snel kunnen leveren. Mocht u een spa of zwemspa helemaal naar uw wensen gemaakt willen hebben, dan zorgt onze fabriek ervoor dat de doorlooptijd niet te lang zal zijn.

Heeft u eenmaal voor een bad gekozen dan verzorgen wij het proces, van de tekentafel tot installatie bij u thuis, en van advies tot aftersales.

Bellagio Luxury Wellness is de juiste partner voor het aankopen van uw spa of zwemspa. Wij leveren producten die aan al uw verwachtingen voldoen.

Naast particuliere verkoop, verkopen wij ook aan dealers in heel Europa.

Sales Director
M. Maarse
Meer & Duin 44
2163 HC Lisse
The Netherlands
T  + 31(0)252-349929
M + 31(0)6-11363212
E info@bellagiospas.nl
www.bellagio-spas.nl

Wie is Maarten Maarse

Voordat Maarten in de import en verkoop van spa’s en zwemspa’s begon, heeft hij zijn sporen verdient met een bedrijf in de logistieke dienstverlening.

Het transport en hijsen van spa’s en zwemspa’s was en is een belangrijk specialisme. Door de jaren heen zijn talloze plaatsingen door hem berekend en uitgevoerd.

In 2015 ontstond het idee om zelf de import en verkoop van spa’s en zwemspa’s te verzorgen en inmiddels verkoopt hij met veel plezier en kennis al jaren spa’s en zwemspa’s.