Spa kopen:
Wilt u een spa gaan kopen voor in uw tuin, terras of voor op uw balkon?

In een spa kunt u het water tot maximaal 40 graden Celsius verwarmen, de meeste mensen kiezen ervoor om het water net iets boven lichaamstemperatuur te zetten om volledig tot ontspanning te kunnen komen. In de zomer als het erg heet is, kunt de spa ook lager zetten om het bad voor afkoeling te gebruiken. U hoeft zich zorgen te maken dat het water slecht van kwaliteit wordt zoals bij een gewoon (opblaas)zwembad. Het grote voordeel van een spa is dat in dit bad het water continu gefilterd wordt. Een spa wordt ook wel bubbelbad, spa of whirlpool genoemd.

Steeds meer mensen ontdekken het geweldige ontspannende gevoel dat je in een spa ervaart. In plaats van een zwembad in de tuin kiezen mensen voor een spa of een zwemspa. Het grote voordeel van een spa en zwemspa is dat deze het hele jaar door gebruikt kan worden. Het bad vergunningsvrij geplaatst mag worden, en in tegenstelling tot een vast zwembad met u mee zou kunnen naar een nieuwe woning of kan worden verkocht.
Een spa kopen of zwemspa kopen is investeren in ontspanning en gezondheid.

Een spa kunt u kopen in allerlei prijsklasse, van plug & play modellen tot baden met extreem diepgaande massage functies. Het prijsverschil zit ‘m met name in het aantal pompen en jets.
Een spa kopen met 1 pomp (plug & play) kunt u direct installeren in uw tuin zonder dat u een extra groep in de meterkast nodig heeft.
Een spa kopen met meerdere pompen heeft wel één of meerdere vrije groepen nodig in uw meterkast.

Een spa kopen voor uw gezondheid en welzijn:
Gezondheid is een van de belangrijkste pijlers in het leven. In deze stressvolle maatschappij is men meer en meer op zoek naar ontspanning, even ontsnappen aan de dagelijkse zorgen. Een spa kopen is, zo heeft men ontdekt, is hiervoor een ideaal hulpmiddel. Steeds meer mensen genieten van de warme weldaad van een bubbelbad in hun tuin of op het dakterras. Niet voor niets, want de spa biedt u een extra stukje levenskwaliteit. De helende en ontspannende werking van een spa is zelfs wetenschappelijk bewezen. Onze spa beschikken over lichttherapie en desgewenst kunt u een spa kopen met aromatherapie of zelf een geur toevoegen.

De kwaliteit van een spa:
Bij een spa kopen moet u letten op de kwaliteit, de hoge kwaliteit herkent men aan zijn ergonomische lig- en zitplaatsen. De kwaliteit en zuiverheid van het water in spa wordt op peil gehouden door filters en toevoeging van een waterbehandelingsmiddel als Aquafinesse, zodat de spa niet na elk gebruik geleegd hoeft te worden.
Aquafinesse is bij ons ook verkrijgbaar in de versie dode zeezout (dead sea experience), dit product is uitermate geschikt voor mensen die eczeem of aanverwante huidproblemen hebben. Als u zorgvuldig met het water omgaat, douchen vooraf en bij voorkeur zonder badkleding erin gaat (vanwege wasmiddelen die in het textiel blijven zitten) kunt u in principe 4 tot 6 maanden met het zelfde water doen, voordat u moet verversen. Wanneer u het water wenst te vervangen, kan de spa geleegd en gevuld worden via de daartoe voorziene afvoer, of gemakkelijker, door het gebruik van een dompelpomp. Voor het vullen gebruikt men simpelweg en tuinslang.

Het hele jaar door een spa gebruiken:
De spa is zo ontworpen dat het water continue op de gewenste temperatuur kan wordt gehouden. Een spa is daarom niet seizoensgebonden en het gehele jaar kunt u dan ook genieten van een spa, ook in de herfst en in de winter. Koopt u bij ons een spa dan krijgt u er altijd een gratis dikke isolerende cover bij, die ervoor zorgt dat het stroomverbruik beperkt wordt. Onderzoek heeft aangetoond dat het therapeutisch effect van een spa het grootst is wanneer de buitentemperaturen aanzienlijk lager zijn dan de temperatuur van het water. Omgekeerd kan een spa zomers een heerlijk verkoelend bad zijn.

Een spa kopen voor bij u thuis:
Aan alles hangt een prijskaartje maar als u zich afvraagt of een spa kopen duur is? Nee, niet als u kijkt wat u er voor terug krijgt. Een spa is niet alleen genieten en ontspannend, het heeft tevens een zeer positief effect op lichaam en geest.
Een betaalbare spa van uitstekende kwaliteit kunt u bij ons het beste kopen.
Bellagio Luxury Wellness is een rechtstreeks verkooppunt van de fabriek, dus geen dealer welke uiteraard nog een eigen marge zullen doorberekenen.
Wij hebben de laagste bubbelbad prijzen in de markt, u kunt met een gerust hart een spa bij ons kopen.
Zeg ja, tegen een spa kopen.