Voordelen van een zwemspa

In een zwemspa kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de aanwezige massagestralen of er juist voor kiezen om intensiever te werk te gaan door tegen de krachtige waterstralen in te zwemmen.

U kunt met de waterstroominstallatie zelfs een complete work-out afwerken en de waterstroom sterkte geheel naar wens instellen. Naast zwemmen kunt u ook allerlei water aerobic oefeningen doen diverse accessoires zijn hiervoor te koop.

Maar een zwemspa is zoals gezegd ook een uniek product om in te relaxen. De aanwezige massage jets zorgen voor een diep doordringende massage en de lucht jets zorgen voor het welbekende bubbelbad effect.

Ten opzichte van een zwembad neemt een zwemspa  relatief weinig ruimte in. Variërend van 4 tot 6 meter lang en 2 tot 2,5 meter breed past een zwemspa in bijna iedere tuin.

Wat we ook vaak zien is dat men er voor kiest om de spa in de te bouwen in de grond. Zo werkt u de zwemspa geheel weg.

Naast het feit dat zwemspa’s compacter zijn is er nog een ander groot voordeel te benoemen. En dat is zeker een niet onbelangrijk voordeel. Een zwemspa is namelijk ook vele malen energiezuiniger dan een traditioneel zwembad. De spa heeft namelijk veel minder water nodig, waardoor het makkelijker te verwarmen is. De bijgeleverde zwemspa-cover maakt de spa extra zuinig en gaat warmteverlies tegen.

Ten slotte kunt u een zwemspa bij verhuizing meenemen. Een zwemspa kopen betekent dus jarenlang wellness plezier.